Historien bag evagraf

Eva Gammeltoft Stenbryggen står bag den grafiske enkeltmandsvirksomhed i Fredericia. 
Allerede da hun var færdigudlært som mediegrafiker fra et større trykkeri i Sønderjylland, fik hun kælenavnet Eva-grafiker. Det blev lige så stille forkortet til evagraf. 

Eva startede sin egen virksomhed op i 2004, da hun var færdigudlært som mediegrafiker. Hun havde allerede der faste freelance aftaler, ved større bureauer og inhouse afdelinger som fx Sydbank. I 2006 skruede hun ned for arbejdet og gik tilbage til skolebænken i 2 år for, at læse videre til multimediedesigner. Alt det hun havde lært at lave på tryk, kunne hun nu også lave online. Som multimediedesigner, kunne Eva nu tilbyde en fuldservice løsning til sine kunder.

Da Eva læste videre, satte hun virksomheden lidt i bero og kørte det i fritiden, som også gav hende muligheden for, at afprøve almindelige lønmodtager jobs igen. Det blev først til en en stilling, hvor fritidsinteressen spejder og det grafiske kunne smelte sammen. Senere hen blev det til en stilling i skiltebranchen, grundet en nysgerrighed efter at lave grafisk arbejde til flere medier. 

Hvad siger kunderne...

Tidligere
Næste

Lad os ses helt uforpligtende
til en kop kaffe og vende muligheder…