Telefon 6174 6405 eller e-mail: eva@evagraf.dk

Velkommen til Forlaget Eva

Mission med Forlaget Eva er at udgive bøger der sætter nye tanker i gang samt giver et venligt skub til  selvudvikling, kærlighed, venskab, taknemlighed og spiritualitet.

Forlaget Eva opstod fordi jeg som grafiker har sat flere bøger op og kender til hele produktionen. Derfor tilbyder jeg følgende:

Vil du gerne høre mere om hvordan jeg kan hjælpe dig med din bog – så giv mig et kald eller send mig en mail. 

Buckle Up - Træningsmetoden til den travle type.

Forfatteren Christina Schnohr er ekspert i personlig effektivitet og er Danmarks mest vindende atletikudøver med 36 danske seniormesterskaber. Siden hun lagde sin elite-atletikkarriere på hylden, har hun gennemført 15 maraton og ultramaratonløb (op til 100 km). Hun har en ph.d. i sundhedsvidenskab og er optaget af den store forskel i levelængde på mænd og kvinder.

Med Buckle Up! træningsforløbet kombinerer Christina sin unikke viden om træning med lavpraktiske metoder, som hjælper mennesker med at få gjort dét de ønsker at gøre. Resultatet af hendes arbejde er det perfekte træningsprogram for den travle mand, som ønsker at slippe af med pærekroppen – eller gå fra OK til MEGA SPRØD krop. Christina er alenemor til tre og ved hvordan en sund krop i et balanceret sind hjælper i hverdagens udfordringer. Christinas kendskab til psykologiske mekanismer om vaner og adfærd – og hvordan man kan ændre dem – løfter dig til en stærkere og sundere udgave gennem hendes simple træningsforløb.

 Bogen er til dig, der jonglerer mellem rollen som familiefar og et travlt job, hvor tiden er den begrænsende faktor for at få trænet. I denne bog får du Christina som din personlige træner – og det vil være den sidste træner, du nogensinde får brug for.

Bogen kan købes her